Колишній гарант Петро Порошенко взявся використовувати своїх власних і чужих дітей, з метою уникнення кримінального покарання. Так, під ДБР під час допиту він організував дитячий мітинг, який очолили його рідні діти... Такий вчинок екс-президента просто неможливо не прокоментувати. Так, ситуацію прокоментував на своїй сторінці у Фейсбуці екс-прем'єр-міністр Микола Азаров.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, навіть діти не допоможуть Петру Олексійовичу на допитах, і він не піде від відповідальності.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ницість і підлість Порошенко не мають кордонів. На допит в ДБР Порошенко привів двох дочок і молодшого сина. Діти очолили мітинг на підтримку Порошенка. Впевнений, що ніякі мітинги не допоможуть Порошенку піти від відповідальності за скоєне", - написав політик.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі активно коментують його допис і пишуть все, що думають про Порошенка.

"На ґрунті збагачення Порошенко втратив людський вигляд", "Фанфан-тюльпан у всій красі, а державною не говорить зовсім, він яскравіше б виглядав в своїй природній ролі з тюльпаном в жо*і", "Головне, що на нащадка не поширюється гасло його в частині "мова". Це інших можна козлить за невикористання, а тут рідна кровінушка", "Щось синок не схожий на таточка", - зазначили користувачі.

Нагадаємо, Порошенко таки з'явився на допит у ДБР, але не сам: у чому підозрюють попередника Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенко боком: суд не залишив вибору.
Також Знай.uа писав, Порошенка викликають на допит: завод "Кузня на Рибальському" не дасть спокою експрезиденту.