Мер Києва Віталій Кличко найняв вбивць для ліквідації відомого адвоката, колишнього глави Адміністрації президента Андрія Портнова.

Про це заявив депутат Верховної Ради 7-8 скликань Олександр Онищенко в інтерв'ю телеканалу "112 Україна".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кличко наймав вбивць, щоб убили Портнова. Їх заарештували, і є кримінальна справа, де кілер давав свідчення, що він отримав завдання від Кличка його ліквідувати", - заявив Онищенко.

Також політик зазначив, що, як тільки Віталій Кличко став градоначальником, він почав розкрадати бюджет столиці. У цьому йому допомагали "смотрящі" від колишнього президента Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олександр Онищенко
Олександр Онищенко

"Віталій виявився справжнім негідником. Ми з ним були разом ще в армії, разом у спорті виступали. Я його підтримував, фінансував Майдан – ми фінансували все через Кличка. І мерські вибори: він весь час приходив, плакав, що у нього не вистачає грошей. Розповідав, який він патріот, що країна корумпована, що її треба рятувати. І я йому вірив. Але як сам він став мером, він перетворився на такого ж звичайного корупціонера, який дерибанив бюджет міста. Набрав смотрящих з боку Порошенка, і вони тупо заробляли на всій цій ситуації. Всі сподівалися на те, що це людина з західним світоглядом, знайомий з багатьма німецькими бізнесменами, а він виявився звичайним пройдисвітом і звичайним корупціонером", - розповів Онищенко.

На думку колишнього нардепа, Віталію Кличку треба думати зараз не про те, як залишитися мером, а про те, скільки зараз кримінальних справ у ДБР з'явиться проти нього і як він викрутиться з корупційних скандалів.

Нагадаємо, що Кличко показав знання арифметики і все стало на свої місця: не дивно, чому міст розсипається.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко після скандалу з Богданом знайшов у собі талант гумориста: "Жарти Кварталу створювалися для зачищення".

Також портал Знай.uа писав, що Кличка підловили на масштабній схемі: гучний скандал прогримів на всю країну, українці штурмують суди.