В офісі українського президента Володимира Зеленського вирішили поки не поспішати зі звільненням київського мера Віталія Кличка.

Про це повідомляє Telegram-канал "Klymenko Time".

"Це питання буде розглядати і вирішувати новий склад Кабінету міністрів". така офіційна позиція офісу президента

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що це станеться вже дуже скоро - цієї осені.

Із моменту подачі Зеленським у Кабмін подання на "знесення" Кличка (24 липня), минуло вже три тижні. І більше місяця минуло з моменту, коли Зеленський Кличку повідомив, що його з посади голови КМДА будуть знімати, розділивши посади мера і губернатора (10 липня).

Володимир Зеленський

Богдан вимушено відступає, але це тимчасово. У Кличка з'явилося трохи часу, щоб підготуватися до своєї відставки, ну або до нового строку.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Литвиненка з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названі умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.