Експрезидент України Петро Порошенко серйозно занепокоївся своєю безпекою. Журналіст В'ячеслав Чечило на своїй сторінці у Facebook зазначив, що, швидше за все, Порошенко переслідують.

"Коли Порошенко каже, що його переслідують, він не бреше. Напевно, вперше за багато років", — вважає блогер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На його думку, екс-президента останнім часом дійсно показово принижують.

"Але це той випадок, коли вити Петро Олексійович може скільки завгодно — країні його ні на грамм не шкода, але їй ще й хочеться продовження", — підсумував Чечило.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі відзначили, що не можуть дочекатися, коли справедливість знову переможе і Порошенка покарають за його злочини.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Народ південний, темпераментний. Кожен наступний батько нації рівно через п'ять років ризикує бути повішеним під загальні оплески публіки", "Пора швидше Пороху добивати і братися за свіже. Чорний кейс набирають з тією ж швидкістю, якщо не швидше", "Я отримую щире задоволення від процесу) просто насолоджуюся)", "Хліба не передбачено , а видовище сподіваюся не підведе. Чекаю", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Дубинський показав спроби подільника Гонтарєвої пролізти у парламент.

Як повідомляв портал Знай.ua, головне "дивацтво" Путіна розкрив його найлютіший ворог.

Також портал Знай.ua писав, Подоляк висміяв спектакль з поліграфом для Порошенка.