Президент України Володимир Зеленський планує в жовтні відвідати церемонію оголошення імператором Японії Нарухіто. Про це в середу, 14 серпня, заявив заступник голови ОП Вадим Пристайко.

Так, зараз в Офісі президента працюють над поїздкою Зеленського в Японію.

"Такий візит планується", - повідомив Пристайко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нарухіто

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також він уточнив, що Зеленський може відвідати Японію в жовтні для участі в церемонії оголошення імператором країни Нарухіто – старшого сина Акіхіто, який зрікся титулу імператора, з нагоди його сходження на престол.

Крім того, під час візиту відбудеться зустріч Зеленського з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе та обговорення конфлікту на окупованому Росією Донбасі.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський може поїхати у Францію одночасно з агресором Володимиром Путіним.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський звільнив Олександра Литвиненка з посади заступника секретаря РНБО.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський передав майже всі свої активи братам Шефірам ще навесні 2019 року.