У середу, 14 серпня, Генеральна прокуратура України нагрянула в будинок заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрія Гримчака з метою його затримання. Про це відразу повідомила дружина чиновника на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрій Гримчак
Юрій Гримчак

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому в СБУ уточнили, що чиновник отримав хабар в розмірі 1,1 млн доларів від підприємця за сприяння у прийнятті рішення.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"При одержанні частини коштів в розмірі 480 тис. доларів вони були затримані "на гарячому" - говориться в повідомленні.

Гримчак був спійманий "на гарячому" і разом зі своїм помощнииком затриманий. Особистість того самого "помічника" була невідома, але таємницю розкрила знову таки дружина Юрія Гримчака - Юлія.

Вона повідала, що другим задеранным за делуо хабарі є її рідний брат. Жінка стверджує, що її чоловіка затримали близько 10 години вечора, коли він вийшов у магазин. Разом з цим вона заявляє, що не знає ні про яку хабарі. Навіть більше того - впевнена, що її не було і справу її чоловіка - це "політичне замовлення".

Адвокат Гримчака - Фелікс Кашарський - поділився тим, що обшук у квартирі фігуранта по справі вже завершено і на даний момент його клієнт перебуває "на Борисоглібській". Ймовірно, він має на увазі управлинння спеціальних розслідувань Генпрокуратури на вулиці Борисоглібській в Києві.

Нагадаємо, у середу, 14 серпня, ГПУ нагрянула в будинок заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрія Гримчака.

Як повідомляв портал Знай.ua, ГПУ викликала на допит зятя Кучми Пінчука

Також Знай.ua писав, секретарка Зеленського вляпалася у скандал з "руським міром".