Не так давно в Україні відбулися позачергові парламентські вибори, які надали українцям можливість ґрунтовно оновити склад Верховної Ради. Нищівну перемогу в цьому забігу здобула президентська партія "Слуга народу", яка провела в Раду масу нових осіб, більшість з яких не заплямовані політикою. Багатьох виборців засмутив факт недосвідченість майбутніх депутатів і недарма. Адже, одна справа - не знати законів і принципів політичної діяльності, а зовсім інше - правил української мови.

Парламентськы вибори в Україні 2019
Парламентські вибори в Україні 2019

Перлами в стилі мера Києва Кличко відзначилися на сторінці переможця 89 округу в Івано-Франківській області представники партії "Слуга народу" Володимира Тимофійчука. Товариш вирішив подякувати своїм виборцям за те, що вони віддали свій голос за нього і пообіцяти їм гарне життя, але щось пішло не так і автор посту продемонстрував неосвіченість від імені народного обранця і став справжнім нічним кошмаром для філолога.

Таким чином Тимофійчук хвацько прославив не тільки себе і свій Снятин, але ще й свого вчителя з української мови. Українці щосили насміхалися над недбайливим депутатом. І, здавалося б, що логічніше буде видаляти скандальний пост або, хоча б виправити помилки, але ні. Власник сторінки почав сипати погрозами в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Спочатку, він запитав у своїх підписників або всі вони дуже розумні і грамотні народилися, у відповідь на ті закиди, що сипалися в коментарях. А потім, очевидно, не витримавши нової хвилі атаки, пригрозив усім кривдникам відповіддю за написані слова.

"ВИ МИНІ ВЖЕ НАДОЇЛИ. ВІДПОВІСТЕ ЗА СВОЇ ПОГАНІ КОМЕНТАРІ І ОБРАЗИ"

Після цього коментаря сміх полетів з новою силою:

"Слуга, ти давай служи, а не ображайся", "Козак Гаврилюк на цьому тлі геній-інтелектуал", "Це якийсь жарт?", "У Зеленського сказали, що це фейк", "Азаров на тлі цього слуги просто академік", "Ще нічого не зробив, а вже загрожує"

Нагадаємо, Зеленський виконав свою головну передвиборчу обіцянку, на яку Порошенку забракло духу

Як повідомляв портал Знай.ua, У Зеленського зробили гучну заяву щодо Донбасу: перемир'я досягнуто

Також Знай.ua писав, "Квартал 95" присвятив концерт сірому кардиналу Богдану