Про підозру у незаконному видобутку бурштину повідомили п'яти особам, яких затримали ще в травні. Інформація прийшла з Житомирської області.

Про це стало відомо завдяки повідомленням речника ГПУ Андрія Лисенка в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ГПУ
ГПУ

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"12-13 серпня... п'яти особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2, 3 ст. 240 (порушення правил охорони надр – ред.)", - повідомив Андрій Лисенко.

Досудове розслідування встановило, що п'ятеро жителів Олевського району та міста Житомира упродовж тривалого часу незаконно видобували бурштин на території місцевого лісництва.

Організатор злочину, житель Олевська, забезпечував бурштинокопачей мотопомпами, транспортом та іншим знаряддям для добування корисних копалин. Викрили зловмисників ще в травні. Їм від 21 до 60 років. Також правоохоронці викрили незаконну переробку нелегально видобутого бурштину, яку організував житель іноземної держави на Київщині.

Нагадаємо, Зеленський жорстко притиснув Луценка до стінки, діватися нікуди: "Або ти йдеш, або...".

Як повідомляв Знай.uа зі сторінки депутата безграмотно погрожують українцям: "Ви мині вже надоїли".

Знай.uа писав, Зеленський отримав добру звістку від людей Трампа: Богдан більше не завадить.