Зовсім скоро Володимир Зеленський переступить 100-денний рубіж свого президентства. За цей час було багато звільнень, критики і скандалів. Однак, багато українців приходять до того, що в країні відбуваються зміни, які приведуть нас до кращого. Однак,той спадок, який залишив Петро Порошенко ще довго буде відгукуватися для українців.

Порошенко, дебати
Порошенко, дебати

Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Знайомтесь, це Володимир Жербицький. Володимир Геннадійович отримує найбільшу пенсію в Україні. Він не герой Війни. Не Космонавт. Не Вчений. І навіть не народний Артист. Жербицький... колишній перший заступник головного військового прокурора, Анатолія Матіоса. Володимир Геннадійович завдяки судам імені Петра Олексійовича, оформив собі пенсію у розмірі... 40 тисяч гривень в місяць"

Володимир Жербицький

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Мільйони українців, які десятиліттями важко працювали, справно платили податки, повинні жити на 1500-1600 гривень на місяць. І це незважаючи на постійне зростання цін і комунальних тарифів.

"Я сподіваюся, що наша нова влада, нарешті наведе порядок і встановить справедливість, з пенсійними Виплатами. І ми більше ніколи не почуємо, про таких VIP-Пенсіонерів..."

В коментарях українці висловили свою думку на рахунок такої космічної зарплати "великого трудяги":

"Розстріляти", "Давайте всім пенсіонерам по 40 000", "Можна подумати тільки у нього така пенсія. У всіх прокурорів, суддів, особливо суддів, пенсії майже такі ж", "Залишити 400 грн до кінця життя.", "Конфіскувати все і на нари. Для нього війни немає. Для нього війна, як мати рідна, тільки нари", "І живуть з чистою совістю! Яка совість, яка честь?", "Злодії в законі", "Крім труни з собою не забере нічого"

Нагадаємо, Тимошенко, Медведчук, Парубій та інші: імена 82 народних депутатів, яких ми точно побачимо у новій Раді.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський в образі Лукашенка влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Также, Знай.uа писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.