В політику необхідно йти заради живого, людського спілкування з людьми.

Таку заяву зробила українська співачка і громадський діяч, співзасновник громадського руху "Вимагаю змін" Анастасія Приходько у відеоінтерв'ю Politeka.

Співачка підкреслила, що любов до людей - основа існування будь-якого політика. Якщо це відчуття є, що не буде злодійства, брехні і підлості.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Мені шалено подобається робити людей щасливими і, мені здається, це головна якість для політика. У мене був би найголовніший законопроект – це страхова медицина, він був би у мене першим, тому що це страхування життя кожного українця". Анастасія Приходько

Крім того, Приходько висловила свою думку про ситуацію на Сході України. Вона вважає, що країні необхідно змінити формат переговорів, а саме – введення в дію так званого Будапештського меморандуму.

Співачка Анастасія Приходько
Співачка Анастасія Приходько

"Мінські домовленості не діють. Чому жодного разу ніхто не запропонував зібратися у Будапештському форматі, з країнами-гарантами? Взагалі, я б хотіла бачити полководця, який воює за свою країну. Тому що Порошенко був слабохарактерним Вінні-Пухом". Анастасія Приходько

Нагадаємо, парламентські вибори 2019: список партій і останні рейтинги.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вірять в "Слугу народу" Зеленського і Голос Вакарчука, а Порошенко втомилися бачити в Раді.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.