Зовсім скоро Володимир Зеленський переступить 100-денний рубіж свого президентства. За цей час було багато звільнень, критики і скандалів. Однак, багато українців приходять до того, що в країні відбуваються зміни, які приведуть нас до кращого. Однак спадок, який залишив Петро Порошенко ще довго буде відгукуватися для українців.

Порошенко дебати
Порошенко дебати

Про "спадщину режима Порошенка" повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Це Олександр Сибіга. Він суддя вищого господарського суду України. Олександр Миколайович не просто багатий, він казково багатий. У нього сім величезних земельних ділянок під Києвом, елітна квартира в Києві, вілла площею 800 квадратних метрів, колекція швейцарських годинників, автомобілі Porsche Cayenne, Toyota Camry і... майже 11 мільйонів гривень готівкою. Наш "герой" з офіційною зарплатою в 25 тисяч гривень, фактично є мультимільйонером. Просто еталонний суддя, епохи Петра Олексійовича. Тієї самої епохи, від якої нам ще дуже довго доведеться позбавлятися..." - розчарований Шнайдер.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В коментарях українці висловили свій гнів щодо такого "працьовитого" судді:

"Під корінь таких, а коріння спалити", "Боже, як вони дістали, скільки ще будуть мучити і знущатися над українським народом, служителі законів...", "За рахунок сліз людських такі люди вітаються за 3000$, а то й... А ви доводьте свою правоту. Зняти і розкуркулити. Танцювати лезгінку тобі в Раю!", "Гримчак люто заздрить".

Нагадаємо, Тимошенко, Медведчук, Парубій та інші: імена 82 народних депутатів, яких ми точно побачимо у новій Раді.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський в образі Лукашенка влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Также, Знай.uа писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.