Лідер президентської партії, яка отримала цілковиту більшість у новому парламенті, "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів про те, які три завершені реформи він хотів би бачити за підсумками своєї роботи у парламенті.

Про це Разумков сказав в інтерв'ю виданню НВ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це велика політична реформа, яка включає багато компонентів і антикорупцію, в тому числі. Це освітня і медична реформи, ходом яких я незадоволений", - зазначив Разумков.

Відповідаючи на питання, чи підтримує він в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, Разумков сказав: "По багатьох питаннях – ні".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водночас він виділив позитивний момент за час діяльності Супрун - це процедура закупівлі медпрепаратів. "А у все інше… Я був у лікарнях Василькові, де живу, і це явно не те, чого хочуть люди, я не бачу помітних результатів цієї реформи", - пояснив Разумков.

Зазначимо, що нещодавно голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков відповів на питання щодо анонсованої його однопартійцем Давидом Арахамієм системи штучного інтелекту "Великий Брат", покликаної контролювати дотримання законів народними депутатами.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Алгоритм системі, мабуть, все ж таки будуть задавати IT-спеціалісти, мабуть - громадське суспільство, яке буде брати участь у цих процесах. Але це - дуже багатовекторне питання, воно важливе в майбутньому, але до його опрацювання треба підходити більш глибоко", - зауважив голова партії.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, Пальчевський розказав про перемогу Зеленського на всіх фронтах: "Гримчак гримить, Порошенко тремтить".

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.