У Київському метрополітені помітили чоловіка, який неймовірно схожий на українського президента Володимира Зеленського.

Відповідні фотографії з'явилися в соцмережах.

Чоловік у метро, як дві краплі води схожий на главу держави, спав, сидячи у вагоні, а його знімок миттєво облетів соцмережі.

Користувачі мережі були шоковані вражаючою схожістю, а фотоколаж з серії "очікування" – "реальність" викликав справжній ажіотаж у мережі.

Двійник Зеленського

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Топчик", "Instagram – Реальність", "Ви всі брешете", "Щось в ньому є і від Медведєва", "У Зе кубики на пузі. Хоча". пожартували користувачі

Також у коментарях опублікували аналогічне фото президента Білорусі Олександра Лукашенка, заявивши, що "піонер – всім хлопцям приклад".