Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак заявив, що дані, зазначені в підозрі, не відповідають дійсності.

зокрема, таку реакцію Гримчака у суді викликали суми хабарів, які йому приписують, передає "Українська правда".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я можу повірити в доброчестность або недоброчестность судів. Але скажіть мені, будь ласка, Ви дійсно можете повірити, що за 50 тисяч доларів можна змінити рішення конституційної інстанції Верховного суду України? Навіть якби там сиділи хабарники – ну вони ж не зовсім ідіоти", – висловився Гримчак.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Коли тут люди вважають, що 500 тисяч – це великі кошти, то я вам скажу: найбільший хабар, яку мені пропонували – ми зупинилися на 6 млн доларів, я сказав, що мені це не цікаво. Якщо б я сказав – 10, мені б дали 10, тому що ці гроші лежали на дивані, поряд, величезна сума. І я міг взяти, скільки я хочу, і піти з ними. І між іншим, без всякого кримінального порушення, для цього просто треба було віддати картку для голосування", – додав він.

Гримчак також запевнив, що готовий співпрацювати із слідством, але буде захищатися.

"Я готовий захищати себе усіма законними засобами. Я буду збирати докази, я буду пояснювати що те, що прокурори інтерпретують як незаконну діяльність, – це політична позиція. Я готовий гарантувати, що я не буду зустрічатися з людьми, які є в цьому кримінальному провадженні: для того, щоб забезпечити свою невинність, мені це не потрібно. Я готовий і далі ходити на роботу. Я все-таки хотів би дійти до кінця роботи, тому що тут залишилося трохи більше місяця, і в будь-якому випадку її втрачу, бо просто закінчиться термін", – зазначив підозрюваний.

Нагадаємо, у мережі показали Гримчака за ґратами

Як повідомляв портал Знай.ua, НАБУ оприлюднило детальну корупційну схему Гримчака

Також Знай.ua писав, Гримчака взяли під варту на 2 місяці