Деснянський районний суд Чернігова обирає запобіжний захід для чиновника Міністерства з тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака.

Так, прокурори просили, щоб затриманих Гримчака і Овдієнко взяли під варту з можливістю внесення застави у 12500000 гривень. Дружина Гримчака стверджує, що таких грошей у родини немає.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Звинувачення стверджує, що підозрювані діяли хитро і через посередників. Вони наполягали, щоб Гримчака і Овдієнко взяли під варту на 60 діб, адже є така загроза, що вони втечуть за кордон.

За підсумками засідання Гримчак отримав покарання у вигляді 2 місяців під вартою. Застава становить 6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Пальчевський пояснив роль Богдана у житті Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський несподівано подзвонив Кошовому.

Також Знай.uа писав про те, що дружина затриманого Гримчака поскаржилася на бідність.