Лідер президентської партії, яка отримала цілковиту більшість у новому парламенті, "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів про зустріч з чинним спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм.

Про це Разумков сказав в інтерв'ю виданню НВ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лідер партії "Слуга народу" заявив, що нещодавно зустрічався з Парубієм у його кабінеті. Зазначимо, що за час свого перебування на посаді Парубій прикрасив власний кабінет великими портретами українських князів та гетьманів. Разумков зауважив, що залишить ці портрети.

"Не думаю, що він саме для мене готувався, але нічого проти українських князів і гетьманів не маю", - відповів Разумков на питання журналіста.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кабінет голови парламенту складається з трьох кімнат. Перша кімната – це власне робочий кабінет спікера з довгим столом для нарад. Друга кімната – відпочинкова, з виходом на балкон. У ній – лише журнальний столик, зручні крісла, диван. Третя – їдальня на шість персон з холодильником, мікрохвильовкою та маленькою винною шафою.

Раніше на стінах кабінету спікера Ради висіли фотографії українських військових. Тепер на них вмонтовані картини українських князів і гетьманів. З одного боку висять портрети Святослава Хороброго, Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Данила Галицького, з іншого – гетьмани Богдан Хмельницький та Іван Мазепа.

Варто додати, що у партії "Слуга народу" офіційно заявили, що висуватимуть кандидатуру Разумкова на пост спікера парламенту. Президентська партія отримала більшість у парламенті й завела до Ради понад 250 депутатів, чого цілком вистачить для прийняття рішень.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували важливий закон для ветеранів: "Без годівниці для чиновників".

Як повідомляв Знай.uа, у "Слузі народу" відбуваються дивні речі довкола Дубинського: Разумков пояснив, що не так із колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" назвав три головні реформи команди Зеленського: Супрун вже варто нервувати.