Скандальна ситуація сталася в ніч на понеділок, 19 серпня, в літаку "Ель-Аль", в якому глава ізраїльського уряду Біньямін Нетаньяху летів до Києва. Сара Нетаньяху, супроводжувала свого чоловіка під час візиту, вона відчитала командира корабля за те, що той не привітався з нею належним чином при посадці в літак, повідомляють Вести.

Сара Нетаньяху в гніві встала зі свого крісла і попрямувала в кабіну пілотів. Однак її туди не пустили, що ще більше розлютило дружину прем'єра. В результаті командир корабля знову привітав подружжя Нетаньяху на борту – за 45 хвилин до посадки в аеропорту.

Насправді командир корабля вітав Сару Нетаньяху і перед зльотом, але вона, швидше за все, цього не розчула, що і призвело до конфлікту. Вдруге ім'я дружини прем'єра прозвучала "акцентовано": "Бажаємо голові уряду і його дружині, пані Сарі Нетаньху, вдалого візиту".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В канцелярії глави уряду заперечують, що саме охоронці Нетаньяху припинили "прорив" дружини прем'єра в кабіну пілотів. Тут також повідомили, що мова йде про непорозуміння, яке було негайно вичерпано, далі політ проходив у звичайному режимі.

В "Ель-Аль" у відповідь заявили, що "подружжя Нетаньяху постійно користуються послугами авіакомпанії під час візитів". "Ми були раді взяти на борту нашого літака прем'єр-міністра і його дружину під час польоту в Київ", - сказано в офіційній реакції.

Втім, цим справа не закінчилася. Коли подружжя Нетаньяху зійшли з літака в Києві, їх вітали три дівчата в традиційних українських строях та з короваєм хліба і сіллю. Глава уряду, вже знайомий з цим ритуалом, відламав шматочок хліба, вмочив у сіль і надкусив. Після цього він передав скибочку дружині Сарі, але та жбурнула його на підлогу.

Нагадаємо, ким потрібно працювати українцям, щоб отримувати нечувані суми.


Як повідомляв раніше Знай.uа, продюсер "Ласкавого травня" слізно звернувся до Зеленському.


Також Знай.uа писав про те, що експерти передрікають Росії негайний розвал.