Колишня влада всіма силами намагається втриматися при президентові Володимирі Зеленском

Про це заявила майбутній нардеп «Слуги народу» Єлизавета Богуцька на своїй сторінці в Facebook, пише Politeka.

«Кожен день я стикаюся з окремими бюрократами і чиновниками, які плоть від плоті - діти совка з повним його стандартним набором. Досі людей напружують отриманням паперових довідок, які «не можна підробити», чергами за цими довідками, таємними особами - рішалами, які можуть «вирішити питання» за 5 хвилин….», — говорить вона.

«Хтось, правда, з них податися творити, писати мемуари, а хтось піде няньчити онуків. Хоча з онуками складніше. Головне, що їх об'єднує - ненависть до своєї роботи. Навіть до будь. Крім тієї, де треба ставити свій підпис за певне задоволення: або фінансовий, або моральне - принизити і розтоптати клієнта, показавши йому, що для системи він - ніхто», заявила вона.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона також дивується, як і скільки зараз всякої натуральної гидоти лізе по головах ближче до Зеленському та Офісу Президента.

«Без мила. Нахабно. Це їх останній шанс врятуватися. Колишні секретарі мерів, які разом з мерами грабували міста; функціонери-рішали, від яких залежало, чи працювати притону-бомжатне в центрі міста, або ні; недавні порохоботы, які з піною біля рота вихваляли кожне слово пороху, тому що схопилися за жирнейший шматок хліба з маслом, а тепер його відбирають…», — вважає Єлизавета.

Вона думає, що це вже тенденція і вона зараз стала характерною для всіх областей України. Адже попереду - місцеві вибори. І це, реально - їх останній шанс.. Вижити будь-якою ціною!

Нагадаємо, Евробляхам настав кінець.


Як повідомляв раніше Знай.uа у Зеленського оригінально запрошують на посади глав адміністрацій в шести областях.

Також Знай.uа писав про те, що Путін розійшовся не на жарт, задумав в Криму страшне.