У Анжели Стрижевської, заступника генерального прокурора України Юрія Луценка, виявили незаконно встановлене обладнання для прослуховування в кабінеті, як передала Лариса Сарган, прес-секретар генпрокурора у себе в Facebook.

У вівторок, 20 серпня, о 9.00 у Сарненському суді Рівненщини відбудеться чергове засідання по розгляду адміністративного...

Geplaatst door Лариса Сарган op Maandag 19 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, в той же момент викликали співробітників СБУ. У Генеральній прокуратурі повідомляють, що інцидент міг статися через те, що Стрижевська є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по директору Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як сказала Сарган: "Для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідно дозвіл або від заступника генпрокурора, або від самого генерального прокурора. Відповідно, в даному випадку має бути дозвіл від керівника САП-заступника генпрокурора. Зате жоден із заступників ГПУ, генпрокурор або керівник САП таке "прослуховування" не санкціонував".

Правоохоронні органи відкрили кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше справа НАБУ з "Роттердам+" побудовано на словах одного експерта – Трохимець.

Також Знай.uа писав, що Ситник наплював на всі дедлайни і полетів в Греції: гучні розслідування почекають.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що річ суддів Окружного адмінсуду: Порошенко намагається продовжити повноваження підконтрольних йому членів ВККС.