Президент Володимир Зеленський звільнив члена Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Ольгу Гурбич, яка пропрацювала там 4 роки.

Про це йдеться в указі №600 / 2019 від 16 серпня, який був оприлюднений на сайті президента в понеділок, 19 серпня.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гурбич, яка була членом Нацфінпослуг з січня 2015 року, звільнено відповідно до поданої нею заяви.

"Звільнити Гурбич Ольгу Іванівну з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, згідно з поданою нею заявою", - сказано в документі.

Зазначимо, що Гурбич було призначено в Нацкомфінпослуг у січні 2015 року указом президента України Петра Порошенка.

До приходу в комісію вона працювала директором департаменту страхових послуг СК Allianz.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Ольга Гурбич

Нагадаємо, що ще в 2015 році до Верховної Ради було внесено законопроект, який передбачає ліквідацію Нацфінпослуг з передачею її функцій Національного банку та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Нацбанку будуть передані в підпорядкування страхові компанії, кредитні спілки, фінансові компанії, бюро кредитних історій, тоді як НКЦПФР будуть передані - недержавні пенсійні фонди, емітенти іпотечних сертифікатів, фонди фінансування будівництва / операцій по нерухомості і довірчі товариства.

Нагадаємо, Андрій Герус розповів про новий уряд

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков розкрив українцям, як Зеленський хоче закінчити війну на Донбасі

Також Знай.ua писав, в ОП Володимира Зеленського оригінально оголосили конкурси на посади голів районних держадміністрацій в шести областях