Стало відомо, що проти екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі можуть відкрити кримінальну справу.

Так, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що експертиза підтвердила автентичність записів розмов бізнесмена Сергія Курченка, який знаходиться в розшуку і Саакашвілі. Про це передає Telegram-канал Шептун.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Буквально минулого тижня ГПУ отримала нарешті експертизу, яка підтверджує, що розмова Курченко і Саакашвілі, яка носить ознаки державної зради, не змонтована, а голоси відповідають голосам Курченко і Саакашвілі", - повідомив Луценко.

Сергій Курченко

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наголошується, що одразу після отримання результатів експертиз слідство активізувало розслідування проти політика.

Як відомо, 5 грудня 2017 року ГПУ вручила повідомлення про підозру Саакашвілі в сприянні злочинної організації Курченка. При цьому сам Саакашвілі заперечує своє знайомство з бізнесменом.

Нагадаємо, Саакашвілі повторив зухвалу витівку Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, що Саакашвілі викликав чинного мера Одеси Труханова "на дуель".

Також портал Знай.uа писав, що Саакашвілі опинився в суді.