Дружина колишнього президента України Марина Порошенка й досі залишається главою Українського культурного фонду (УКФ). Про це йдеться на офіційному сайті фонду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фонд створений міністерством культури і щороку роздає сотні мільйонів бюджетних коштів на різні культурні проекти.

Користувачі соцмереж шоковані новиною про те, що культурний фонд України виділив майже 9 млн гривень на зйомки картини про війну на Донбасі. Журналісти підкреслили, що мова йде про комедію "Котик з палаючими очима". Його вартість - 8,9 млн грн., кошти виділені на завершення виробництва художнього фільму режисера Володимира Тихого.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Цей фільм-комедія про АТО вийде в прокат у жовтні 2019 року і повинен дозволити українцям "позбутися від травм війни, придбати нові виміри героїки, тому що, попри всі труднощі, український народ зупинив військову агресію набагато потужнішого підступного ворога".

Прем'єрний показ запланований на жовтень поточного року. На сайті культурного фонду йдеться про те, що нова комедія повинна допомогти українцям "позбутися від травм війни, придбати нові виміри героїки, тому що, незважаючи на всі труднощі, український народ зупинив військову агресію набагато більш потужного і підступного ворога". При цьому раніше ця комедія виграла конкурс Держкіно, додатково на її зйомки буде витрачено ещеболее 7 млн гривень.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі соцмереж здивовані і висловлюють свої погляди на ситуацію, дивина та й годі.

"Може бути, пора вже надіслати на Донбас дітей Порошенка?", "Я не можу повірити в цю новину, такого не може бути", "Ця новина свідчить про те, що 5 років Україною керував президент, дірвався до влади на крові", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, що нащадки Порошенка дали шуму, в мережі не оцінили: "Хто вони без татка? Нуль без палички".

Як повідомляв портал "Знай.ua", над Порошенко нависла смертельна загроза, екс-президент у паніці: "Пора швидше добивати..."

Також "Знай.ua" писав, що Подоляк висміяв спектакль з поліграфом для Порошенка: "Бабусині сірі козли".