Стало відомо, що діти екс-президента України Петра Порошенко відзначилися, коли їхнього батька допитували в ДБР.

Таким чином, мережу сколихнула інформація про те, що діти Порошенко влаштували скандальну витівку.

Коли екс-глава нашої держави перебував на допиті, доньки і молодший син Порошенка вимагали свободи слова. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав блогер Олексій Романов.

Більш того, він навіть поділився знімками, на яких видно молодих людей з відповідними плакатами в руках.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На цей "виступ" Євгенії, Олександри та Михайла негативно відреагували користувачі.

"Спустіться на землю, Ви літаєте десь в небесах! Їм похер на свободу слова і на весь народ, головне свою кишеню! Як Ви цього ще не зрозуміли!", "Скільки можна виставляти себе на показ. Чому ці патріоти не вчаться в українських школах, вузах, не лікуються в українських лікарнях, не знають української мови, звідки їм знати, як живуть звичайні люди, зі спектаклем вони на свободу слова і на вас всіх разом узятих", "Один пафос, жадоба влади і наживи! Заради того, щоб залишитися при владі підключили навіть дітей", "Його діти вчаться в Лондоні, а діти Донбасу в підвалах, вовки в овечій шкурі, а не сім’я !!! »,« Може пора про них забути, кому це цікаво. Хто вони без голови сімейства, нуль без палички","Коли ми позбудемося цієї сімейки", "Ця сімейка і моральні принципи – не сумісні речі!", "Видно, що прийшла сім’я тільки тому, що потрібно, ентузіазму від заходу немає" , "А чому дивуватися? Народилися від “насіння” одного гнилого дерева, росли в одному "саду" на одному ґрунті, на одних і тих же, "зелених добривах", отриманих з людської крові. Хіба в такому середовищі могло вирости щось інше? І нехай це звучить жорстоко, але кажуть, що гниле дерево рубають під корінь, а самі корені заливають розсолом", "Сімейка злодіїв, усіх на нари, живуть за рахунок накраденого у народу", – прокоментували юзери.

Однак, знайшлися і ті, які позитивно написали про сім'ю п'ятого українського президента.

"Дуже гарна сім'я, беріть приклад", "Прекрасна сім'я красиві діти, виховані патріотами", "Скільки можна вплутувати дітей. Яке ваше діло до дітей!", – відзначили доброзичливці.

Нагадаємо, що Михайло Порошенко російською підкреслює, що український – ближче до його серця.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко серйозно занепокоївся своєю безпекою.

Також портал Знай.ua писав, що Подоляк висміяв спектакль з поліграфом для Порошенка.