Експредставник президента України в Криму Борис Бабін, який обіймав дану посада за Петра Порошенка, повідомив, що він став радником секретаря РНБО Олександра Данилюка.

Такою новиною Бабин поділився з підписниками на своїй сторінці в Facebook.

У публікації чиновника за вівторок, 20 серпня, зазначається, що з вчорашнього дня він почав працювати в Раді національної безпеки і оборони радником секретаря.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому ні на сайті президента, ні на сайті РНБО офіційних документів, які підтверджували б це призначення, станом на 20 серпня не опубліковано.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто уточнити, що Борис Бабин обіймав посаду представника президента України в Криму з 17 серпня 2017 року. 2 грудня 2018 року Порошенко звільнив постпреда президента України в Криму за власним бажанням.

Борис Бабін

Нагадаємо, що Володимир Зеленський своїми указами перепризначив Руслана Стефанчука представником президента в Верховній Раді нового скликання.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" делегує Дмитра Разумкова і Руслана Стефанчука на посади спікера і першого віце-спікера українського парламенту.

Також портал Знай.uа писав, що наглядова рада "Райффайзен Банку Аваль" вирішила призначити новим головою правління банку Олександра Писарук.