Президент Володимир Зеленський пообіцяв прем'єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньяху ратифікувати угоду про виплату пенсій колишнім українським пенсіонерам, інвалідам та ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які репатріювалися в Ізраїль після 24 серпня 1991 року.

Про це Нетаньяху повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я вдячний йому за рішення просувати в парламенті ратифікацію договору про виплату пенсій ізраїльтянам, вихідцям з України", - написав глава уряду Ізраїлю.

После отличной встречи с президентом Украины Владимиром Зеленским. Я признателен ему за решение продвигать в парламенте...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Geplaatst door ‎Биньямин Нетаниягу - בנימין נתניהו‎ op Maandag 19 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто уточнити, що дана угода була підписана ще в 2008 році і стосувалася українських виплати пенсій громадянам Ізраїлю, які мігрували після проголошення незалежності України в 1991 році.

Нагадаємо, що дружина президента України Олена Зеленська зустрілася в Києві з дружиною прем'єр-міністра Ізраїлю Сарою Нетаньяху.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нетаньяху пояснив, як президентство Зеленського змінило Україну.

Також портал Знай.uа писав, що Нетаньяху перед зустріччю з Зеленським виправдався за скандал з хлібом.