28 серпня Володимир Зеленський буде на посаді президента України 100 днів. Цей рубіж ознаменувався гучними звільненнями, резонансними призначеннями і амбіційними планами на майбутнє України. Не дивлячись ні на що, народ України гаряче підтримує і любить свого президента, а сам Володимир Олександрович щосили намагається виправдати довіру громадян.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський з візитом у Туреччині
Зеленський з візитом у Туреччині

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак, логічно припустити що опонент Зеленського в президентській гонці - Петро Порошенко -засмучений тим, що не зміг завоювати посаду глави держави і він із сумом дивиться на візити Зеленського до лідерів держав. Про це повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Поки Зеленський зустрічається з провідними світовими лідерами, десь тихенько плаче сивий і самотній чоловік" - сміється Шнайдер.

До посту він прикріпив фото Петра Олексійовича з носовою хусткою.

В коментарях стали відзначатися українці:

"У клубі найбільш нещасливих людей у світі +1", "Розпускає соплі", "Нехай плаче, заслужив", "Чекає нового меседжу від телеграм-каналу Портнова", "Сам виноват", "Чого хотів - того і досяг самотній сивий чоловік...", "Багаті теж плачуть", "Він ще не плаче, він поки що тренується, плакати йому належить", "Петя плаче про втрату корита! Тихіше, Петя, ти не плач! Все, що ти вкрав - Ти все віддаси!"

Нагадаємо, Зеленський назвав свого представника в Раді.

Як повідомляв портал Знай.ua, команда Зеленського кардинально змінить тарифи на світло

Також Знай.ua писав, українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави