Французький президент Еммануель Макрон під час спілкування з президентом США Дональдом Трампом прийняв рішення запросити Російську Федерацію взяти участь у саміті "Великої сімки" (G7) у 2020 році.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання CNN з посиланням на джерела.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З пропозицією нібито виступив Макрон, а Трамп підтримав його. Очікується, що Трамп обговорить цю тему на зустрічі з лідерами G7 24-26 серпня. Варто нагадати той факт, що Дональд Трамп ще раз підтримав повернення Росії до G8. У 2018-му прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зазначав, що Москва не планує повертатися до переговорів у форматі "Великої вісімки".

Нагадаємо, Дональд Трамп став дідусем у десятий раз: у мережі з'явилися зворушливі фото.

Як повідомляв Знай.uа українські баскетболісти гідно розібралися з загальмованим "автохамом": прийшли, побачили - забрали.

Знай.uа писав, Трамп в паніці кинувся до Зеленського: "Росія без України - не імперія".