В Російській Федерації дуже часто починаються різні суперечки щодо того, як правильно писати "в Україні" чи "на Україні". Цим вони постійно розбурхують свідомість українців, викликаючи у них злість.

українці
українці

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Айдер Муждабаєв обурився висловлюваннями російського журналіста, який заявив, що досі не розуміє правильного поєднання слів, однак переїжджає до Києва:

"Не зрозумів за 5 років горя і смертей від їх куль і покидьків. Буває. Складна задача для російського журналіста, у яких на вході в редакції вилучають совість. Також журналіст зізнається, що переїжджає до Києва через те, що його дружині запропонували тут «роботу мрії». Київ став для них не місцем покаяння за свою країну, а кар'єрною драбиною. Їм сюди тепер в кайф. Як раніше. Як не було нічого. Самого журналіста взяли в український корпункт великого західного агентства. На посаду розслідувача..."

Далі Айдер пустився в розповіді того, чому йому шкода Україну і що "Малоросію з її матінкою потрібно знищувати"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Такий "спіч" журналіста не міг залишити байдужими українців і на рахунок його думки висловився автор Telegram-каналу "Шептун".

"Смердюча, безродна мавпа Айдер Муждабаєв, який раніше закликав до геноциду українців, знову прокинувся і вирішив, що пора мочити росіян. Якщо раніше він закликав вбивати тільки тих, хто голосував за Зеленського, то тепер закликає до геноциду всіх росіян. Найцікавіше, що після першої заяви ця щур трошки злякалася, так як люди почали йому погрожувати. При цьому на товариша завели справу в СБУ за заклики до повалення конституційного ладу. Тоді Айдер сидів у пана майора у кабінеті в обоссаных штанях і пускав слину. Дуже просив закрити кримінальну справу. Тоді його пробачили. Але мабуть він не зрозумів, а шкода."

Нагадаємо, гігантський кортеж Зеленського потрапив на відеота розлютив українців до чортиків: "Нормально великом їздить"

Як повідомляв Знай.uа, новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути...".

Також Знай.uа писав, кохана Богдана Анастасія Слічна повідала про ревнощі до Зеленського.