У мережі з'явилася інформація про те, де живе відомий український співак, бізнесмен і "юний орел" Михайло Поплавський. Так, BIHUS.info повідомляє, що у виконавця є будинок на 1000 квадратів, власне озеро і півгектара землі. Про це повідомляють "Наші гроші".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тут він постійно фоткаеться для Instagram на радість читачам. Його володіння тільки фактично, але на папері власники — інші люди. Виявляється, не тільки студенти танцюють під дудку Поплавського! Дивіться, хто юридично володіє маєтком:

- частину ділянки нібито орендує проректор КНУКІМ Наталія Гайсинюк.

- інші (з будинком разом) оформлена на її 71-річного батька.

"Місцеві кажуть — будинок точно Поплавського. А ми ще й зафіксували у нього вранці авто, на якому ректор знімався у відео для свого YouTube (на якому він, швидше за все і їздить). Ось тільки в деклараціях колишнього нардепа такої розкоші не побачиш. Але тепер він не в Раді, тому, може це розв'яже йому руки. Кого він прихопив з собою, "вилітаючи" з парламенту. Як вважаєте, як вплине зняття недоторканності на Поплавського?", - пишуть в BIHUS.info.

Нагадаємо, Межигір'я і поруч не стояло: журналісти показали "парад розкоші" в палаці Ахметова.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський дав надію "евробляхам", але не все так просто: у МВС відзначилися неоднозначним заявою.

Знай.uа писав, Зеленський завдав нищівного удару по Ахметову: чого втратить самий скандальний олігарх країни.