Міського голову Києва Віталія Кличка заблокували у соцмережі «Instagram». Про це Кличко розповів на своїй сторінці в «Facebook». Він заявив, що це зробили його політичні конкуренти, аби завадити йому в нелегкій роботі і обірвати канал зв'язку з народом.

«Вважаю, що це недолуга спроба закрити один з популярних каналів, через який я щодня спілкуюся з киянами, українцями, показую, що зроблено в Києві і що ми плануємо зробити. Та, видно, не всім це подобається! Політика - річ брудна. І коли у малоспособных «політики» немає аргументів і успішно втілених справ, - вони вдаються до подгаживанию. Що ж, будемо наводити чистоту», - прокоментував мер Кличко.

Віталій активно вів свій instagram, де показував політичну ситуацію, спілкувався з народом, а так само публікував фотографії зроблених мером справ.

Він зазначив, що найближчим часом робота сторінки в «Instagram» буде відновлена, і сказав, що залишається на зв'язку на офіційній сторінці в «Facebook».

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, весь ефір Кличко витратив на виправдання свого мосту.


Як повідомляв раніше Знай.uа Кличко захотів на повторний термін.


Також Знай.uа писав про те, що на Кличка знайшли несподіваний компромат у відеоархіві МВС.