Партії українського президента Володимира Зеленського "Слуга народу" повинні відійти близько 60% керівних посад в комітетах Верховної Ради нового, IX скликання.

Про це в четвер, 22 серпня повідомив керівник партії Дмитро Разумков.

"Поки йдуть консультації з колегами по розподілу посад в комітетах. Я не впевнений, що сьогодні ми зможемо завершити цей процес. Ми працюємо над цим питанням і над іншими питаннями з підготовки першого пленарного засідання і урочистого засідання ВРУ". Дмитро Разумков

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Відмінні новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.іа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Голова "Слуги народу" зазначив, що під керівними посадами має на увазі не тільки глав комітетів, але і перших заступників з секретарями.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Є перемовини щодо тих чи інших позицій, які будуть запропоновані іншим політичним силам. Ми вважаємо, що згідно пропорції - 60% керівних посад в комітетах повинні відійти політичної партії "Слуга народу", але зараз йде цей процес". Дмитро Разумков

Нагадаємо, що политпартия "Слуга народу" делегує Дмитра Разумкова і Руслана Стефанчука на посади спікера і першого віце-спікера українського парламенту. Про це повідомив новообраний депутат від "ЄС" Артур Герасимов.

Як повідомляв раніше Знай.іа, у заступника Луценка виявили "прослушку".

Також Знай.іа писав про те, що Луценко в розпачі зізнався про стосунки з Порошенком.