У четвер, 22 серпня, на виїзді з внутрішнього входу в посольство США в Україні помітили кортеж екс-нардепа Дмитра Крючкова. Про це передає "Вибір".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Напередодні ці ж машини помітили біля головного управління СБУ, яка 15 серпня за його заявою порушила кримінальні провадження проти Порошенка і його бізнес-партнера нардепа Ігоря Кононенка за ст. 258 і 113 КК України (фінансування тероризму і державна зрада)", – зазначають журналісти.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Крючкова як власника "Центренерго" визнали в генпрокуратурі України потерпілою особою. Раніше він був помічений в компанії американського мільярдера Сема Кісліна, одного з головних акціонерів передвиборної кампанії Дональда Трампа.

Нагадаємо, у НАБУ провели очну ставку з людьми експрезидента, намагались поділити "Центренерго".

Як повідомляв портал Знай.uа, схеми Порошенка показали українцям.

Також Знай.uа писав про те, Гачків здав Кононенко і Порошенка з потрохами.