Президент України Володимир Зеленський висловив привітання на честь Дня Державного прапора, який щорічно відзначають 23 серпня напередодні Дня Незалежності.

Відповідний допис Зеленський опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З Днем Державного прапора України!" - лаконічно підписав фото глава держави.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Українці активно коментують допис президента.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що 23 серпня, за добу до святкування Дня Незалежності, Україна відзначає День державного прапора. Дата була обрана в пам'ять про події 1991 року, коли в будівлю Верховної Ради група народних депутатів внесла синьо-жовтий прапор.

З'явилася інформація, що в п'ятницю, 23 серпня, у День державного прапора України в українській столиці на Софійській площі проходить урочиста церемонія підняття прапора-символу державності нашої країни. Відомо також, що в церемонії бере участь президент України Володимир Зеленський.

На честь свята президент також запропонував українцям взяти участь у флешмобі і відзначити знаменну дату, вивішуючи жовто-блакитні полотнища з кожного вікна і "розфарбувавши у жовтий та блакитний всю планету". Зеленський також нагадав, що у світі все ще є місця, де підняття українського прапора може обернутися для сміливців тюремним терміном.

Нагадаємо, Зеленський позбавить депутатів недоторканності: через кілька днів відповідатимуть за все.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.