Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував продавати наркотики, які були вилучені правоохоронцями, у Росію.

Про це він сказав на колегії міністерства. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці МВС України у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глава Національної поліції Сергій Князєв під час звіту назвав кількість наркотиків, вилучених з початку року: "Вилучено понад 5 тонн наркотичного зілля. З яких майже тонна героїну, 657 кг - кокаїну".

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Аваков перервав виступ Князєва і звернувся до міністра фінансів Оксани Маркарової: "Купіть у нас, будь ласка, все це. Нам дуже потрібні ці гроші. Ухваліть закон відповідний. Я вам хоч оптом віддам. Я вас дуже прошу. Надішліть до Росії, вони там торгують літаками МЗС". Маркарова у відповідь посміхнулася і сказала, що це смішно, але "без змін до законодавства це неможливо". Потім Аваков вибачився перед Князєвим і той далі продовжив звітувати.

Епізод починається на відео з 25:53.

Колегія МВС щодо аспектів діяльності органів системи МВС

#наживо Колегія Міністерства внутрішніх справ щодо аспектів діяльності органів системи МВС

Geplaatst door МВС України op Vrijdag 23 augustus 2019

Нагадаємо, Зеленський позбавить депутатів недоторканності: через кілька днів відповідатимуть за все.

Як повідомляв Знай.uа, блогерша зворушила українців потужною мотивацією до успіху: благодійність, або дорогі ганчірки - вирішувати тільки тобі.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.