Батько вбитої херсонської активістки Катерини Гандзюк розповів, чому не довіряє старій владі в особі Порошенка і Луценка. Про це сказано в інтерв'ю виданню "Гордон".

"Причетних до вбивства Каті покроково виводять з-під удару. Виконавці до кінця не покарані, тому що три – шість років за вбивство – це ніщо. Замовники не за ґратами, двом з них навіть не висунуто підозру, а той, кому пред'явлено – не заарештований, веде активне публічне життя", - заявив Віктор Гандзюк.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зізнався, що вважає, ніби влада навмисно зам'яла розслідування вбивства херснской активістки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"На наступний день після нападу, 1 серпня 2018 року, Катю перевезли в лікарню в Києві. Туди приїхав генпрокурор Луценко, багато чого обіцяв: "Розслідуємо, знайдемо, передамо справу в СБУ...". Через два дні заарештували "стрілочника" Новікова. Луценко сказав: ура, які молодці, за три дня розкрили злочин. Впевнений, з самого початку не було політичного рішення розслідувати справу. Не сумніваюся, Порошенко, Луценко, Аваков, Грицак – всі спочатку знали замовників. Але була команда не чіпати. Наближалися президентські вибори. Можливо, якимось чином Рищук і Гордєєв повинні були забезпечити Порошенку голоси в Херсонській області. Можливо, боялися, що впаде рейтинг президента в очах інших місцевих політико-кримінальних угруповань", - підсумував Гандзюк.

Нагадаємо, топ-5 обурливих фактів у справі Гандзюк, на які слідчим відверто наплювати.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько Каті Гандзюк показав, в яких муках помирала єдина дочка.

Також Знай.ua писав про те, підозрюваний у вбивстві Катерини Гандзюк засвітився в Одесі, розгулює на волі.