Президент України Володимир Зеленський розповів, що вже в найближчі дні повинні відбутися перші результати по обміну утримуваними між Україною і Росією.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна заява прозвучала в п'ятницю, 23 серпня для журналістів у День прапора.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я працюю над цим вже два місяці, дайте мені виконати справу, яку я обіцяв народу України. Ми повернемо полонених, повернемо моряків, ми припинимо війну. Я цим займаюся особисто... Ми йдемо крок за кроком, перші результати повинні бути вже найближчі дні, не хочу загадувати", - зауважив Зеленський, відповідаючи на запитання, коли відбудеться обмін утримуваними і веде він переговори з президентом РФ Володимиром Путіним.

Нагадаємо, Зеленський запланував щось грандіозне на День Прапора.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського можуть легалізувати вогнепальну зброю.

Також Знай. ua писав, що Трюдо пообіцяв Зеленському те, чого чекала вся Україна.