Президент України Володимир Зеленський розповів, що зовсім скоро економіка піде вгору. Відповідну заяву він зробив на прес-конференції з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом в Анкарі, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Український президент зазначив, що стрімко зросте ВВП — до 5-7% в рік. Для виконання даного прогнозу, новий уряд вже цієї осені проведе ряд необхідних реформ. У результаті Україна має стати "магнітом" для іноземних інвесторів, розповів президент.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зеленський вважає, що у його команди є можливість, завдяки якій можна буде забезпечити країні справжні зміни. Глава держави розповів, що має сформуватися новий уряд, і потрібно вибрати порядного генпрокурора.

"Своїм шансом змінити країну ми обов'язково скористаємося", - зазначив президент.

Зеленський повідомив, що в інфраструктуру України буде вкладено близько 20 мільярдів доларів.

Нагадаємо, Зеленський запланував щось грандіозне на День Прапора.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського можуть легалізувати вогнепальну зброю.

Також Знай. ua писав, що Трюдо пообіцяв Зеленському те, чого чекала вся Україна.