З'явилися припущення, що у новому Кабінеті міністрів України можуть утриматися двоє нинішніх чиновників.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських видань, яке посилається на власні джерела у новообраному складі Верховної Ради України.

За інформацією журналістів, очолити новий уряд може нинішній заступник голови Офісу президента Володимира Зеленського Олексій Гончарук.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами джерел, кандидатуру Гончарука в ОП розглядають "Дуже серйозно". Ключовою вимогою президента Володимира Зеленського до нового глави Кабінету міністрів є утримання зростання економіки на рівні не менше 3 % у разі початку рецесії світової економіки. А в разі відносно сприятливій ситуації на світових ринках — наростити цей темп в півтора-два рази.

Нагадаємо, спливли "подвиги" багатющою чиновниці режиму Порошенко: сховатися не вдалося.

Як повідомляв Знай.uа Трамп звернувся до українців і Зеленському в День Незалежності: потужна підтримка з-за океану.

Знай.uа писав, для Зеленського угода з опозицією Медведчука – це шанс принести мир та процвітання Україні — польський сайт Dzisiaj.