П'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко не був присутній на урочистостях з нагоди 28-й річниці Незалежності України, які відбулися на Майдані Незалежності.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому інші колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко взяли участь у заходах на Майдані 24 серпня.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Петро Порошенко ж у цей час був на урочистому молебні за Україну в Софії Київській і в вшанування пам'яті загиблих воїнів.

Участь у молебні разом з Порошенко також взяли керівники релігійних громад, екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр культури Євген Нищук, нардепи від партії "Європейська солідарність".

"Сьогодні я прийняв рішення, що ми будемо вітати українців, але згадуючи про тих, хто віддав своє життя за Україну", - повідомив Порошенко.

Також він побажав українцям миру "на умовах перемоги, коли буде звільнено останній шматок української землі, коли буде звільнено український Донбас, український Крим".

Раніше Петро Порошенко розкритикував відмову від проведення військового параду на День Незалежності.

Нагадаємо, остання соломинка Порошенко з тріском зламалася, Нацполиция поставила крапку.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розтопив серця українців новим обіцянкою

Також Знай. ua писав, що Зеленський в честь свята озвучив потужне послання до "вороженькам".