Анастасія Приходько вважає, що в політику треба йти тільки заради живого, людського спілкування з суспільством, як заявила вона в інтерв'ю. У даний момент співачка є громадським діячем, одним із засновників громадського руху "Вимагаю змін".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вона зазначає, що основною якістю для будь-якого політика повинна бути любов до людей. Якщо політик любить людей, то він не буде красти, брехати й чинити підло.

"Мені шалено подобається робити людей щасливими і, мені здається, це головна якість для політика. У мене був би самий головний законопроект – це страхова медицина, він був би у мене першим, тому що це страхування життя кожного українця", - каже Приходько.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вона також висловила свою точку зору про ситуацію на Донбасі. На її думку, потрібно змінити сам формат переговорів і потрібно використовувати так званий Будапештський меморандум.

"Мінські домовленості не діють. Чому жодного разу ніхто не запропонував зібратися у Будапештському форматі, з країнами-гарантами? Взагалі, я б хотіла бачити полководця, який воює за свою країну. Тому що Порошенко був слабохарактерним Вінні-Пухом", - додала Приходько.

Нагадаємо, раніше "Росія-24" на День Незалежності України зовсім зійшла з розуму: в студії зберуться путінські найманці і "бійці ВСУ".

Також Знай.uа писав, що кандидат у нардепи Приходько разом з "тітушками" зриває роботу ОВК №210.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в "ДНР" запустили міжгалактичний поїзд, в мережі істерика: "Крутіше гиперлупа".