Дружина екс-нардепа Сергія Лещенка, діджей Анастасія Топольская, назвала "придурками" і "колгоспниками" користувачів, які розкритикували співачку Аліну Паш за її концерти в Росії та відсутність чіткої проукраїнської позиції.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Суперечка розгорнулася під одним з постів співачки в Instagram.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після того, як виступила на Дні Незалежності користувачі мережі пригадали їй виступи в Росії, а також висловлювання про те, що вона космополіт і поїздки в аннексированный Крим після 2014 року. І якийсь час співачка і сама відповідала критикують.

"Всіх сміливих хейтеров чекаю о 23:00 на CEMENT stage… тому що я задовбали ваші матюки банити – приходьте, вижену з вас диявола", - написала артистка.

В якийсь момент за артистку вирішила заступиться дружина екс-нардепа Лещенко, діджей Анастасія Топольская, назвавши критиків Паш "придурками" і "колгоспниками".

"Та ви всі придурки тут. Колгоспники. Що поробиш?! Аліна Паш, щоб я більше не бачила жодних згадок про цих лузерах! Вони не варті ні коментаря, ні секунди свого часу. Тупо лошари безмозкі з минулого. Ти крута і срати на них усіх. Тобі і не потрібно визнання цих жалюгідних невдах. Приходять сюди ж щоб тільки кайфанути від смороду власного лайна", - написала вона на захист колеги-артистки.

Жена экс-нардепа Сергій Лещенко назвала "придурками" и "колхозниками" пользователей, которые раскритиковали певицу Alina...

Geplaatst door Буквы op Zondag 25 augustus 2019

Нагадаємо, Аліна Паш перепела хіт Гловера Тһіѕ is America.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль розповіла, як готувалася до виконання Гімну в День Незалежності.

Також Знай. ua писав, що Іван Фролов, Constantine, Alina Pash і Костя Омеля розповіли про КиевПрайде.