Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що Україні потрібно заслужити, щоб її прийняли в Європейський союз і Північноатлантичний альянс. Про це він розповів в інтерв'ю для газети "Сегодня".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якщо ми будемо діяти рішуче, системно і послідовно, ми це подолаємо. Є одна важлива річ – світове співтовариство нас підтримує. Нам же ніколи не відмовляли. Нам сказали: сьогодні ви ще не готові, вам ще потрібно зробити те, те і те... І ми повинні це зробити, інакше бути не може, нас не візьмуть за красиві очі", – сказав він.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Колишній президент України зазначив, що "готуємося до вступу в НАТО і ЄС кожен день".

"Готується влада, громадські організації, партії. І це обов'язково станеться, я в це вірю. Але якщо ми сьогодні не будемо діяти, то прийде час, і ми знову скажемо: а чому нас не беруть або чому від нас відмовляються? Тому що ми не готові. І я абсолютно переконаний, якщо ми з сьогоднішнього дня кожен свій крок, будуючи українську життя, будемо вимірювати демократією , свободою, незалежністю, національними і стратегічними інтересами українського народу, ми так чи інакше будемо членами ЄС і НАТО", – заявив Кравчук.

Нагадаємо, Леонід Кравчук "порвав" українців своєю правдою про незалежність, аж не віриться.

Як повідомляв Знай. ua, президент ошелешив українців визнанням про ядерну зброю.

Також Знай. ua писав, що Кравчук назвав головна відмінність Порошенко від Зеленського.