Американський президент Дональд Трамп посварився з іншими лідерами країн Великої сімки під час саміту у французькому Біаррицу. Про це йдеться у британському виданні The Guardian.

Під час вечері на офіційному відкритті саміту Трамп вразив лідерів G7. Він наполягав, що для обговорення питань Ірану, КНДР і Сирії необхідна присутність президента РФ.

За даними видання, Трампа підтримав тільки прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте.Проти виступили всі інші країни, а Японія зберегла нейтралітет.

"На цьому моменті обстановка почала загострюватися, якщо не сказати більше. Більшість лідерів наполягали на тому, щоб G7 залишалася спільнотою ліберальних демократій, і тому вони сказали Трампу, що не можна дозволити повернутися президенту Путіну, який не відповідає цьому", - повідомило джерело видання.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

За словами Трампа, не називаючи імен, серед лідерів опинилися ті, хто хоче приєднання Росії до переговорів на саміті. Однак американський президент наголосив, що наразі країни поки що не прийшли до спільного рішення.

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський і Комаров про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа, День Незалежності в Києві для деяких закінчився сумно: під час виступу Зеленського затримані троє дурників, що творили недалекі.

Також Знай.uа писав, що мова Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенко: різниця очевидна.