Народ все більше звертає увагу на величезну кількість охорони в президента Володимира Зеленського, як і те, що після виборів він уникає контактів з непідготовленими групами людей. Під час урочистих заходів з нагоди 28-ї річниці Дня Незалежності, де б не перебував Зеленський, його постійно супроводжували щонайменше 7-8 охоронців, які знаходяться в кількох метрах від лідера. Про це у своєму блозі пише політтехнолог Віктор Уколов.

Він зазначає, здавалося б, при такому рівні підтримки Зеленський повинен купатися в народній любові, а він відокремився від народу рядами охоронців. Зустрічається тільки з підготовленими групами людей. Збільшився також кортеж глави держави, що свідчить про посилення заходів безпеки. У Зеленського в кортежі набагато більше машин, ніж у всіх його попередників, включаючи Януковича.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Віктор Уколов припускає, що, можливо, Зеленському загрожують, але, чому в такому випадку про це не повідомляють громадськості або це параноя народжується на порожньому місці? Незрозуміло, посилення заходів безпеки є ініціативою особисто Зеленського або державної служби охорони? Читайте також – завербовані бійці ЗСУ разом з бойовиками ОРДЛО заговорили про дружбу на російському телебаченні.

Нагадаємо, Зеленський рубає з плеча: український лідер звільнив свого радника Стефанчука.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський був змушений припинити фінансування всіх українських міст.


Також Знай.uа писав про те, що в Офісі президента не змогли оперативно надати копії заяв про відставку голови ВП Андрія Богдана та інших ключових фахівців.