Відомий український бізнесмен, телеведучий і експерт Андрій Пальчевський звернувся до українців і висловив свою думку з приводу "гарячих вихідних". В Україні проходять затримання та обшуки у високопоставлених чиновників часів президента Петра Порошенка.

Про це він повідомив в публікації на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Назву Андрій Іванович теж вибрав досить нетривіальне - "Арешти, розшуки.. цих упирів! Хороший уїк-енд!"

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Субота починається з хороших новин. Перше - Гримчака залишили під вартою. Друге - він в ході слідства зізнався, що йому пропонували набагато більше ніж один мільйон. Це має бути уваги нашого нового президента Володимира Зеленського. Хороша новина - оголосили в розшук Вовка, того самого, який наше теля Петю з'їсть, який керував тарифами і схемою Роттердам+ і буде головним обвинувачем Порошенко та Ахметова" - заявляє Пальевский.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Бізнесмен упевнений, що другий розв'язав війну, а перший зробив все для того, що вона тривала, щоб схема "Роттердам+" приносила божевільні гроші своїм виконавцям.

"Коли всі вони нажеруться? А поки хороша новина, заарештували кілька лікарів з онкоцентру, які вимагали гроші від хворих. Можна подумати, що ми цього не знали. Так всі 30 років вони вимагали. Господи, невже щось відбувається? Здоров'я декому..." - загадково резюмував Андрій Іванович.

Аресты ,розыски.. этих упырей! хороший уик-энд!!))

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 17 augustus 2019

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського від найбільшої помилки

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський дав пораду Зеленському

Також Знай.ua писав, у мережі показали Гримчака за ґратами