Канцлер Німеччини Ангела Меркель виступила за проведення переговорів між президентом України Володимиром Зеленським і главою Кремля Володимиром Путіним. Про це вона заявила під час зустрічі з лідером США Дональдом Трампом на саміті G7, пише Teller Report.

Канцлер заявила, що підтримує переговори між Зеленським і Путіним щодо врегулювання конфлікту на сході України. Крім того, вона хоче бачити прогрес у реалізації мінських домовленостей.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я хочу бачити проведення переговорів між новим українським президентом Зеленським і російським президентом. Ми хочемо побачити прогрес за мінськими угодами", - сказала Меркель.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку канцлера, Зеленському вже вдалося досягти невеликого прогресу.

"І я думаю, ми повинні спробувати просунутися далі в найближчі кілька місяців. Я в будь-якому разі маю інтерес домогтися врегулювання в цьому питанні. Це є великою проблемою, а ми маємо достатньо проблем у світі", - зазначила Меркель.

Нагадаємо, у "Слуги народу" встановили суворий дедлайн депутатам.

Як повідомляв Знай.ua, Сумська дала Зеленському пораду року, стосується кожного українця.

Також Знай.ua писав, що у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом".