Відому українську волонтерку Яну Зінкевич призначать головою тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів. Підготовча підгрупа Верховної Ради підтримала дане рішення.

Про це розповів після засідання народний депутат від політпартії "Європейська солідарність" Артур Герасимов, -пише Інтерфакс-Україна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні підготовча підгрупа попередньо проголосувала за створення тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів. І на її керівництво було одноголосно обрано представника ЄС Яну Зінкевич", — повідомив Герасимов.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, Яна Зінкевич — медик-волонтер, яка зайняла сьоме місце у виборчому списку Європейської солідарності. Раніше Яна отримала пропозицію відійти від волонтерства та піти у політику від самого Петра Порошенка. Ця новина без перебільшення дуже засмутила багатьох українців.

Нагадаємо, ствло відомо, хто увійде до складу парламентської коаліції разом зі Слугою народу.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у Зеленського презентували нову систему голосування у Верховній Раді, тепер кнопкодавство відійде в історію.

Також портал Знай.ua писав, що президент Зеленський звільнив свого радника Стефанчука.