Стало відомо, що Верховний суд скасував протокол ЦВК про результати виборів в окрузі №198 у Черкаській області, яким був визнаний обраним народним депутатом самовисуванець Сергій Рудик.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Слід зазначити, що дане рішення суд прийняв у суботу, 24 серпня, за позовом кандидата в депутати по окрузі №198 від "Слуги народу" Наталії Дяченко.

"Визнати протиправним та скасувати протокол Центральної виборчої комісії про результати виборів народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі 198 від 21 серпня 2019 року", - говориться в рішенні суду.

Суд також зобов'язав ЦВК продовжити дії по встановленню результатів виборів в окрузі №198 за результатами виконання рішень Шостого апеляційного адміністративного суду від 6 і 10 серпня, і Верховного суду від 12 серпня.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський дав депутатам останній шанс.

Як повідомляв портал Знай.ua, хто стане новим головою Верховного Суду України.

Також портал Знай.ua писав, що влада скоює кримінальний злочин при розподілі комітетів щодо опозиції.