В даний момент у Біарріц, Франція, відбувається саміт G7. Журналіст Олександр Малькевич веде репортажі з місця подій у своєму Telegram-каналі.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз Біарріц перекритий, але на прибережній смузі все одно трапляються цікаві випадки.

Вчора журналіст, як він сам передає, прогулювався ввечері по пляжу і зустрів українок-агітаторів. Дівчата влаштували перформанс і виставили напоказ зроблені на голих тілах написи.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Голова Європейської ради Дональд Туск, що збирається покинути свою посаду, як передає Малькевич, зробив пропозицію запросити на Україну "на наступний саміт G7 замість Росії". І після цієї заяви деякі українки вирішили провести на пляжі Біарріца акцію.

Як розповіли журналісту французи, серед дівчат були волонтерки, які теж проводили агітацію.

Нагадаємо, раніше лідери "Великої сімки" підвели підсумки саміту: у п'ять головних тем увійшла Україна.

Також Знай.uа писав, що повернення Путіна: Трамп заявив про запрошення Росії до G7, для України все буде втрачено.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меркель зробила термінове заяву і штовхнула Зеленського в "обійми" Путіна: "Хочу побачити прогрес".