Останній президент СРСР Михайло Горбачов знаходиться в критичному стані. Про це повідомив продюсер Разін, який отримав інформацію від близьких політика, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Разін попросив громадськість поважати екс-президента СРСР і не посилати в його бік негатив в такий складний момент.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Михайлу Горбачову стало значно гірше, і він вже протягом кількох місяців перебуває в лікарні. Варто нагадати, що після смерті його дружини у нього розвинувся цукровий діабет. Таку інформацію також підтвердив і журналіст Олексій Венедиктов.

"З головою все в порядку, але ходить дуже важко. Накопичилися багато хвороб — йому ж 88. Останні два роки — дуже погано: вже шість місяців він живе у лікарні", — розповів представник ЗМІ.

Андрій Разін розмістив інформацію про стан Горбачова в соціальній мережі.

"Його стан дійсно різко погіршився, він у критичному стані. У мене величезне прохання до всіх: давайте поважати його і не використовувати цю ситуацію для своїх корисливих цілей, щоб дорікнути і звинуватити його в чомусь. Адже Михайло Сергійович теж людина і вніс великий внесок у світову історію", зазначив Разін.

Проте дану інформацію багато раз спростовували у фонді Горбачова. Керівник прес-служби Павло Палажченко заявляв, що політик регулярно з'являється на роботі.

Нагадаємо, у Горбачова несподівано "розв'язався язик".

Як повідомляв Знай. ua, Трамп побив горщики з Путіним, США виходять з ядерної договору.

Також Знай. ua писав, що Путін запустив гонку озброєнь скандальним законом.